مقالات بسیاری در مورد مضرات فروکتوز نوشته شده و توصیه شده فروکتوز دریافتی بیش از 25 گرم در روز برای افراد سالم و 15 گرم در روز برای بیماران دیابتی، سرطانی و نقرسی نباشه، پس چرا و با چه توجیهی در خامگیاهخواری مصرف کنترل نشده ی میوه جات توصیه میشه؟
✅ پاسخ دکتر زرین آذر:
بحث در بارۀ مضرات فروکتوز برمیگرده به فروکتوزی که از ذرت🌽🌽🌽 جدا میشه و بهشکل سیروپِ ارزان قیمتی برای شیرینسازی در بسیاری از مواد غذایی بشر توسط کارخانهها بکار میره. این نوع فروکتوزِ استخراج شده است که برای بدن مضره و بدرستی از طرف افرادی که نگران تغذیۀ سالم برای بشر هستند مورد بررسی و انتقاد قرار گرفته. بطور کلی فروکتوز یا هر مادۀ دیگه ای که بصورت استخراج شده و جدا از فرم طبیعیش مصرف میشه میتونه برای بدن مضر باشه. فروکتوز موجود در میوهها 🍊🍐🍎🍌🍉🍇که همراه میوه بهصورت کامل در بدن مصرف میشه نه تنها مشکلی ایجاد نمیکنه بلکه چون همراه فیبر و آب و املاح فراوان موجود در میوهها به بدن میرسه به راحتی برای تولید انرژی مورد مصرف در بدن قرار گرفته و نه تنها تولید بیماری نمیکنه بلکه بهترین منبع انرژی سالم برای بدن انسان هست.
✅ میوه خواران جزو سالمترین افراد هستند. و دیده ایم که بیماری دیابت توسط خام خواری و میوه خواری درمان میشه در حالیکه با منطق علم آزمایشگاهی و با تجزیه ی مواد٬ فروکتوز استخراجی از غذاها باعث ایجاد دیابت و چاقی است اما در عمل دیابت و چاقی و بیماریهای قلب و عروق توسط میوهخواری و خام خواری درمان میشوند.