🍼 شیر 🐄

47 بازدید
گیاهخوار ارشد
دنیا رو زیبا میکنم
سبک تغذیه:
میوه خوار وگان
3 سال و 10 ماه و 1 هفته و 6 روز سابقه گیاه خواری
زمان ارسال:
1399/11/21 20:23

🍼 شیر 🐄


⭕️ نخستین راهنماهای تغذیه ایِ ایالات متحده در دهه ی 1980 صادر شد و توصیه بر کاهش دریافت چربی های اشباع( که در درجه ی اول در لبنیات یافت می شوند) می کرد، که مورد اعتراض صنعت لبنیات قرار گرفت. صنعت لبنیات از گروه هایی حمایت مالی کرده است که خطرات بالقوه ی لبنیات برای سلامتی را کوچک می شمارند و [برای این منظور] از مطالعاتی استفاده می کنند که طراحی شده اند تا مردم را با این فکر به اشتباه بیاندازند که دریافت چربی های اشباع مضر نیست. سرمایه گذاری های صنعت لبنیات به نظر تاثیر شگرفی بر خروجی و نتایج تحقیقات داشته است.


⭕️ محصولات لبنی نه تنها دارای چربی اشباع فراوانی هستند بلکه در چند ترکیب غذایی سودمند دچار فقدان می باشند، از جمله: آنتی اکسیدان ها، اِرگوتیونین؛ اسیدآمینه ای که به حفاظت از سلول هایمان کمک می کند، و فیبر؛ ماده مغذی ای که 97% آمریکایی ها دچار کمبودش هستند. محصولات لبنی در کنار چربی های اشباع دارای کلسترول، چربی های ترانس،اندوتوکسین ها، ان-گلیکولیل‌نورامینیک اسید(Neu5Gc) و کولین هستند که همگی آن ها خطر التهاب،بیماری قلبی،دیابت و سرطان را افزایش می دهند.


⭕️ هورمون های موجود در محصولات لبنی نه تنها آکنه را زیاد می کنند بلکه همچنین به افزایش خطر بلوغ زودرس، چندقلو زایی(که هم برای مادر و هم برای کودکان خطرناک تر است)، سرطان پستان، سرطان پروستات، سایر سرطان های مربوط به هورمون ها، کاهش تعداد اسپرم، استروژن بیش از حد و بیماری قلبی منجر می گردد.

آلاینده های صنعتی موجود در فرآورده های لبنیات می تواند مسئول رابطه ی میان مصرف لبنیات و افزایش خطر سرطان،پارکینسون،سطوح پایین تر تستوسترون و چاقی باشد. آفت کُش ها، آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی پیشگیرنده ی شعله نیز می توانند در چربی لبنیات تولید شوند. آنالیزی از رژیم غذایی کودکان کالیفرنیایی نشان داد که محصولات لبنی،منبع اصلیِ سُرب و همچنین سایر آفت کش های ممنوع و دیوکسین هاست.مصرف لبنیات به نظر با نرخ بیشتر مرگ و میر در ارتباط است.


⭕️ در کل خطراتی که مصرف لبنیات برای سلامتی به همراه دارد بسیار گسترده است از آن جمله: پیری زودرس، داشتن اضافه وزن، آفت دهان، سنگ کلیه، آسم کودکی، دیابت، سرطان های مختلف، بیماری قلبی، عدم توازن هورمونی، خلط [سینه و گلو]، پارکینسون، روماتیسم مفصلی، افزایش فشار خون، چروک شدن پوست، سندروم مرگ ناگهانی نوزاد، کولیت زخمی، واژینوز باکتریال و ام اس. تولید لبنیات همچنین تاثیرات نامطلوبی بر تغییرات اقلیمی می گذارد.